Vi är

VASAKRONAN

DET HÄR ÄR VASAKRONAN

Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Vasakronan vill erbjuda en helhet där alla människor trivs och verksamheter kan utvecklas på bästa sätt. Vårt uppdrag är att våra ägare, första, andra, tredje och fjärde AP-fonden, får en hög och riskavvägd avkastning som kommer nuvarande och blivande pensionärer tillgodo. Men aldrig på bekostnad av miljö, människor och det samhälle där vi verkar.

Den vinst vi gör är minst sagt en vinst för många.
Troligtvis även för dig.

KONTORSLÖSNINGAR FÖR VARJE STEG I ER UTVECKLINGSRESA

Vi vill att ni ska utvecklas på bästa sätt i våra lokaler. Därför erbjuder vi en palett av kontorslösningar som kan kombineras utifrån var ni befinner er i er utvecklingsresa. Arbetsplatser on-demand, färdigmöblerade kontor eller helt skräddarsydda lösningar. Hos oss kan ni förändras över tid – och vi följer gärna med er längs vägen.

AKTIV RÅDGIVNING GÖR DET ENKELT FÖR ER ATT UTVECKLAS

Daglig kontakt med tusentals kunder och ledningsgrupper liksom samarbeten med forskare och specialister ger oss unik insikt och kunskap om arbetsplatsens utveckling. Vi erbjuder alla våra kunder rådgivning inom arbetsplatsutveckling och hållbar användning av kontoret. Fråga oss om hur kontoret kan vara ett ledarskapsverktyg, hur ni kan påverka er energianvändning eller hur ni får en bättre avfallshantering.

Intresserad av ett kontor i Lilla Bommen?

Fyll i intresseformuläret, så kontaktar vår uthyrare dig inom kort.